SOCIETAT
Juan Carlos Galbis de l'Alcúdia, guardonat en la Gala Anual d'Artesans de Cullera " El Gra d'Or"
Premi per tota una carrera dedicada a la gastronomia relacionada amb l'arròs

El cuiner de l'Alcúdia Juan Carlos Galbis ha sigut guardonat en la Gala Anual d'Artesans de Cullera amb El Gra d'Or per tota una carrera dedicada a la gastronomia relacionada amb l'arròs
En 1992 va guanyar el premi Guinness dels Rècords a la paella més gran del món i en 1984 va aconseguir el primer premi en el Concurs de Paelles de Sueca. Ha escrit el llibre 'Apunts del Primer Curs de Cuina' i és coautor d'altres tants llibres sobre cuina.
Ha col·laborat amb Canal 9, TV3, Antena 3, Ràdio 9, Ràdio Nacional d'Espanya, Cadena SER i Onda Cero, entre d'altres