GASTRONOMÍA
València es prepara per a un cap de setmana gastronòmic amb el Bravas Fest i el TastArròs
Del 17 al 19 d’octubre, la ciutat combinarà dos grans esdeveniments gastronòmics: el concurs de les millors braves i la festa de l’arròs valencià amb més de 25 restaurants i activitats per a totes les edats.
Divendres, 17 de Octubre del 2025 Tiempo de lectura:València es prepara per viure una setmana dedicada a la gastronomia amb dos grans esdeveniments que ompliran la Marina de sabors, música i tradició. D’una banda, el Mahou Bravas Fest, que celebrarà la seua segona edició del 17 al 19 d’octubre, i, de l’altra, el TastArròs 2025, la festa de l’arròs amb denominació d’origen que reunirà a desenes de cuiners i milers de visitants el mateix cap de setmana.
El retorn del Bravas Fest: tres dies de tapes, cervesa i bon ambient
El Mahou Bravas Fest tornarà al Tinglado núm. 2 de la Marina per convertir-se de nou en el punt de trobada dels amants de les patates braves i la cervesa. Després de congregar 28.000 persones l’any passat, enguany deu restaurants valencians competiran per guanyar el títol de “Millors braves de València”.
Cada establiment oferirà la seua pròpia versió d’este plat popular, maridada amb diferents varietats de cervesa Mahou. A més, cada local presentarà una tapa estrella fora de concurs per completar l’experiència gastronòmica. El públic podrà votar la seua proposta preferida, mentre un jurat professional decidirà el premi principal.
El festival inclourà concerts, tallers, showcookings i activitats familiars com “Decora el teu look de xef” o “Plasti-Brava”. L’entrada és gratuïta, encara que els més impacients podran adquirir un Fast Pass que inclou accés preferent, tapa i beguda.
TastArròs 2025: la gran festa de l’arròs valencià
En paral·lel, la Marina també acollirà el TastArròs 2025, un esdeveniment que ret homenatge a la cultura arrossera valenciana. Durant tot el cap de setmana, 27 restaurants oferiran racions d’arrossos tradicionals i creacions innovadores per només 5 euros.
Els participants utilitzaran arròs amb Denominació d’Origen Arròs de València (Senia, Albufera i Bomba), en una cita que combinarà gastronomia, tradició i diversió.
El programa inclou activitats tan curioses com la carrera del “llaurador més ràpid de l’Albufera”, el concurs “Arrocero del Futuro” entre joves cuiners, i demostracions en directe de quinze xefs que exploraran noves formes d’entendre l’arròs.
Els visitants també podran gaudir de showcookings, tallers infantils, exposicions de barques i aparells del Port de Catarroja, un molí d’arròs interactiu i el tradicional sequer urbà, on es tornaran a estendre 10.000 quilos d’arròs seguint els mètodes antics.
L’ambient festiu es completarà amb actuacions musicals com Christian Penalba, Diego Barberá, Xavi de Bétera i una DJ Session de Jajajers, a més de la tradicional Dansa dels Porrots de Silla i el passeig de Gegants i Cabuts.
Una cita amb el sabor valencià
Tant el Mahou Bravas Fest com el TastArròs 2025 reforcen la Marina de València com un dels espais de referència per a la gastronomia popular i les festes urbanes. Dues propostes que uneixen tradició, innovació i esperit festiu en un mateix escenari per celebrar, una vegada més, el sabor valencià en tota la seua essència.













Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacitat
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.155